تمیز کردن مبل پارچه ای

تمیز کردن مبل پارچه‌ای

زمان و شیوه تمیز کردن مبل پارچه‌ای کاملا بستگی به شیوه و سبک زندگی شما دارد. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که فرزند کوچک یا حیوان خانگی دارید یا رفت و آمد و تردد در منزل شما بیش از حد معمول است؛ بدیهی است که شما نیاز به دفعات تمیزکاری بیشتر برای تمیز کردن مبلمان خود دارید.

دقت کنید برای تمیز کردن مبل تایم طلایی وجود دارد، لذا اگر در تایم و زمان مطلوب، مبل خود را تمیز نکنید لکه‌ها با نفوذ به عمق پارچه باعث می‌شوند تمیزکاری دچار مشکل ‌شود.

اقدامات مهم پیش از تمیزکاری

پیش از آن‌که به تمیزکردن مبل پارچه‌ای خود اقدام کنید، لازم است نکاتی مهم را در نظر بگیرید که در ذیل به ترتیب ذکر می‌شود.

1-      جارو کشیدن: این قسمت از مهمترین اقدامات لازم برای تمیز کردن مبل محسوب می‌شود، لازم است جاروبرقی را به سطح مبل کشیده و به خوبی دسته و تشک آن را تمیز کنید.

2-      گردگیری: برداشتن گرد و خاک از روی مبل دومین اقدامی است که باید انجام شود، به منظور این کار برس تقریباً زبری را برداشته و آن را به صورت آرام بر روی سطح پارچه‌ای مبل کشیده تا تاروپود پارچه از ذرات گرد و آلودگی تهی شود؛ این عمل را چند مرتبه تکرار کنید.

3-      از میان بردن پرزها: این مرحله برای کسانی که از حیوان خانگی نگهداری می‌کنند، مرحله بسیار مهمی می‌باشد. برای نتیجه‌گیری بهتر یک غلطک پرزگیر مخصوص لباس را برای سطح مبل کشیده و موهای ریز روی مبلمان را جدا کنید.

4-      تمیز نمودن پایه‌های مبل: برای این کار می‌توانید با کمک یک دستمال مرطوب، پایه مبل را تمیز کنید.

تست کردن رنگ و نوع پارچه مبل

 بهتر از قبل از تمیز کردن مبل پارچه‌ای اطمینان خاطر کسب کنید که پارچه مبل شما ظرفیت لازم برای تمیز کننده مورد نظر را دارد و رنگ پارچه را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد.

اینک به چند نمونه علامت اختصاری و معنای کاربردی آن که حائز اهمیت است ،می‌پردازیم.

W : این علامت نشانگر الزام  استفاده از محصولات شوینده ای است که پایه آن را آب تشکیل می‌دهد.

S  : نمایان‌گر الزام و هشدار برای استفاده از تمیزکننده‌های فاقد آب و خشک است.

Sw,ws : این علامت نشان دهنده مجوز استفاده شما از هر دونوع شوینده پایه خشک و آب است که می‌توانید به دلخواه یکی از آن را انتخاب کنید.

O: علامتی برای ارگانیک بودن پارچه مبل شما است. لذا فقط می‌توانید از محصولات تمیز کننده ارگانیک برای تمیز کردن مبل پارچه‌ای استفاده کنید.

X: شان دهنده عدم مجوز شما به استفاده از هیچ گونه مواد شوینده و تمیز کننده است.

دقت کنید، اگر بر روی پارچه مبلمان شما هیچ گونه علامت اختصاری درج نشده بود، بهتر است به جایی که مبلمان را خریداری کردید، مراجعه نموده و جنس پارچه را شناسایی نمایید؛ سپس با استفاده از مواد شوینده مناسب، اقدام به تمیز کردن مبل خود کنید.

تمیز کردن مبل با مواد طبیعی

انواع بسیاری از مواد طبیعی وجود دارند که شما می‌توانید برای تمیز کردن مبل خود از آنها بهره ببرید، به چند نمونه از آن اشاره‌ای کوتاه خواهیم داشت.

جوش شیرین: از دسته تمیز کننده های ارگانیک قوی محسوب می‌شود؛ به شکلی که می‌تواند در مدت زمان کوتاهی لکه و بو را نابود کند، فقط کافیست کمی از آن را در آب حل کنید و اسفنج آغشته به آن را بر روی لکه قرار بدهید، بعد از ۱۰ دقیقه اسفنج را برداشته، خواهید دید هیچ اثری از لکه بر روی پارچه نخواهد بود.

سرکه: با کمک سرکه می‌توانید لکه مبل را از بین ببرید، بدین ترتیب که یک چهارم لیوان سرکه سفید را با یک لیوان آب مخلوط نمایید، بر روی لکه و درزها اسپری کنید و با مسواکی نرم روی لکه را ماساژ دهید، سپس اجازه دهید خشک شود.

هرچند که این مواد تمیز کننده طبیعی هستند و حساسیت زیادی بر روی پارچه مبل ایجاد نمی‌کنند، اما بهتر است پیش از استفاده از این مواد، قسمتی از پارچه مبل را که در معرض دید نیست، تست کنید. سپس اقدام به تمیزکاری کل پارچه نمایید.

سخن پایانی

 توجه داشته باشید، برای تمیز کردن مبل پارچه‌ای  روش‌های متفاوتی وجود دارد که شما می‌توانید از آن بهره بگیرید، اما اگر لکه‌های مبل شما عمیق شده‌ باشد، راهی ندارید جز اینکه از افراد حرفه‌ای کمک بگیرید.

 کارشناسان خبره در سایت مبل شناس کمره می‌توانند شما را در این امر یاری کنند، کافیست با شماره‌های موجود در سایت تماس گرفته و از راهنمایی آنها بهره‌مند شوید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *